Logotip de Adolescents.cat
Annet
Annet
Any: 2000
Comarca: Tarragonès
Data: 14/02/16 20:45
Que puc fer?
Fa uns mesos que tinc parella i crec que estic començant a sentir coses fortes per ell, pero nose si seguir amb la realcio ja que hi ha vegades que em dona la sensacio de que no em vol veure, o que li es igual com estigui, la setmana passada no em trobava be ja que estic de examens i estic sotmesa a molta pressio i li vaig dir que era millor que em quedes a casa descansant, i ell no va mostrar cap interes en preguntarme com estic ni res, quan estic amb ell em sento molt be pero la seva actitud em confont molt, i nose que fer, jo l'estimo i ell a vegades tambe em demostra el mateix pero tambe hi ha altres vegades que no entenc perque estem junts si no es preocupa per mi ni em diu de quedar, fa poc vam tenir una discucio perque els meus pares son molt estictes i a vegades no em deixen sortir i vam dir que fariem el possible per veurens pero les coses no an canviat gaire ja que molts cops ell no em diu res i sempre e de ser jo la que li dic de veurems, fins i tot a vegades em salto activitats per estar amb ell cosa que ell no fa mai i ja no puc mes. Que puc fer?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 23/03/2016 09:54
Hola Annet!

Doncs hauries de parlar-ho amb ell. Busca un moment de tranquil·litat i explica com et sents. Busqueu la manera de solucionar aquestes diferències. Un cop hagis parlat amb ell i hàgiu acordat com voleu portar la vostra relació, valora si els canvis són reals, si estàs millor o tot continua igual. Recorda que quan estem amb algú és per estar millor que quan estem sols, per tant, si hi ha patiment, hem de veure què està passant. Així que no ho dubtis i parla-ho amb ell!

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per la confiança!


Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: