Logotip de Adolescents.cat
Anònimaaaa💕
Anònimaaaa💕
Any: 2002
Comarca: Garraf
Data: 14/02/16 15:33
Noi aiaiaiaiai😍
Tinc 13 anys i al gener, vaig conèixer un tio per les xarxes socials i al final tan de parlar ens tenim confiança i eso i doncs...ens agradem.
El cas és que parlem molt, passem fotos, ens agradem però no podem quedar en persona. Volem quedar un dia però no sabem com cony fer-ho. Ell viu a igualada i jo a vilanova i la geltrú. He nose com agafar un tren i anar-hi, i m'acompanya una amiga. Però nose com s'agafa un tren. Quan val més o menys un tiquet d'un tren? Us ho pregunto a vosaltres perquè no vull que els meus pares ho sàpiguen.
Per cert... Jo pago i la meva amiga és cola al tren. I de vilanova i la geltrú a vilafranca agafem un tren, i de vilafranca a igualada un altre tren.

Ajudaa😍
InterPersonal
InterPersonal
Data: 23/03/2016 08:57
Hola Anònimaaaa💕!

Nosaltres la informació dels preus dels bitllets de tren no la tenim.

Tot i així dir-te que és important que els teus pares sàpiguen que tens intenció d'anar a Igualada a veure a aquest noi. Pensa que per les xarxes es poden dir moltes coses, que després en la realitat no siguin del tot certes i s'ha de ser molt prudent. Per tant, pensem que és bàsic que ho expliquis a casa i que estiguin informats.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: