Logotip de Adolescents.cat
Paula
Paula
Any: 1995
Comarca: Barcelonès
Data: 14/02/16 12:20
No puc fer-ho per culpa de les meves necessitats
Hola, sóc una noia de 20 anys que porto 1 any amb el meu novio però tot i així encara no hem sigut capaços de mantenir relacions sexuals. Això és degut a que tinc un problema que no sé com solucionar.
Resulta que cada vegada que el meu novio i jo estem animats i amb moltes ganes de fer-ho, m'agafen unes necessitats molt grans d'anar al lavabo a defecar.
Al principi pensava que era cosa d'un dia pero ja s'ha repetit moltes vegades i és un impediment molt gran ja que un cop he sortit del lavabo les ganes de fer l'amor ja no són les mateixes ja que tot s'ha refredat.
Sabrieu a que és degut aquest problema? Necessito ajuda!!!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 22/03/2016 19:36
Hola Paula.

Et recomano que escriguis al consultori de sexualitat. També, al tenir 20 anys pots anar a la consulta jove. T'atendran professionals del consultori de psicologia amb tarifa reduida. Mira:



És unt ema que es pot resoldre!

Intenta-ho!

Eli Aulet
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: