Logotip de Adolescents.cat
LLUNASOL.
LLUNASOL.
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 14/02/16 10:27
LA MEVA MILLOR AMIGA ES LLIGA AL NEN QUE M'AGRADA
Hola!

Fa un temps que m'agrada molt un nen. Jo li explicava tot el que m'agradava a una de les meves millors amigues, i ara es parlen. Durant el temps, el nen que m'agrada s'ha anat pillant de la meva millor amiga, i jo ho estic passant molt malament. No paro de plorar, de pensar en ell i de fer-me històries sobre ells.
Molta gent m'ha dit que l'oblidi, pero se'm fa impossible oblidar-lo si la meva millor amiga tonteja amb ell. No sé que fer. No tinc ganes de res. Ell ho és tot per mi i la meva millor amiga diu que m'enten però jo penso que acavaràn tenint algo.
Si us plau, necessito ajuda, no puc viure així.


Gràcies!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 22/03/2016 19:35
Hola Llunasol!

Ostres, entenc que estiugis trista...T'han decepcionat molt

Sincerament, has de passar la decepció, no t'entossudeixis en estar amb algu que no demostra cap atenció...Mira endavant, plora uns dies i escriu. Veuras com et sentiras cada dia una mica millor.

Una abraçada

ELi Aulet
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: