Logotip de Adolescents.cat
anònim
anònim
Any: 1999
Comarca: Menorca
Data: 13/02/16 19:46
NO PUC PRENDRE ALCOHOL !
HOLAA! No estic gaire segura si hauria de consultar això a psicologia o a alimentació.
El que em passa es que les 4 vegades que he sortit de festa i he begut alcohol al principi tot bé i divertit, pero en la majoria de vegades he acabat vomitant i fatal.
Sincerament no m'importa acabar malament si l'estona d'abans me la passo bé. Però el que em passa ara es que no puc berue res de res no se perquè. Al mínim glop em venen ganes de vomitar (encara que estigui molt poc carregat!) . I JO VULL VEURE ACOHOL!
Creieu que es psicológic, i que el meu cervell no em deixa beure per no acabar malament? O es una reacció que fa el meu estómac pq ja reconeix que acabaré vomitant???? que faig? Jo vull veure alcohol!! vull soritir de festaa! Això serà per sempre???? Que puc fer per que no em passi? Moltes gràcies!!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 22/03/2016 19:29
hola!

Sóc l'ELi AUlet. Psicòloga d'Interpersonal.

Docns està clar que hauras de regular la dosi...Estigues un temps sense veure'n , uns mesos i llavors torna a començar a poc a poc , deixant que el teu cos ho toleri. Ja saps que si ets menor no en pots veure, però si ho fas ho has de fer de manera responsable!

Sort!

Eli
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: