Logotip de Adolescents.cat
anònim
anònim
Any: 1999
Comarca: Garrotxa
Data: 13/02/16 19:37
que pensa ma mare del meu novio?
Bon dia!
Estic amb un noi pero encara no els hi he dit res a muns pares però crec que ells ho saben, per lo menys ma mare pq soc molt mala mentidera i pq mun germà sempre fa comentaris.
Aquest cop l'ha pifiada amb un comentari. ha dit a m'ha mare que fuma porros !!!!!!!!! ( i es per part veritat)
Jo ho he negat pero ella no se que s'ha cregut ??? que faig ara?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 22/03/2016 19:28
Hola!

Sóc l'Eli AUlet. Psicòloga d'Interpersonal.

Et pots donar una mica de temps per veure com va la relació. Si el teu germà s'hi posa parla amb ell i diga-li que t'agradaria comptar amb ell per tenir bon rotllo i confiar -vos alguens coses, però que d'aquesta manera és dificil.

No passarà res si s'enteren, com a molt voldran donar-te algun consell d'alguna cosa que els preocupi. ESCOLTA'LS CALMADAMENT I AIXI ARRIBAREU A BON PORT!

Eli Aulet
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: