Logotip de Adolescents.cat
fanlodo
fanlodo
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 13/02/16 14:50
SI US PLAU, AJUDEU-ME (fanlodo)
Hola, moltes gràcies per llegir-me. Doncs mireu, durant 3 anys vaig estar penjadíssima d'un tio de classe que no em fotia ni cas (jo tampoc li deia res perquè soc molt tímida, no parlàvem). I ara estic millor perquè sento que m'he tret aquest pes de sobre. Aquest curs m'he començat a fixar amb un noi dos anys més gran que jo, però només fixar. No és d'aquell tipus d'amor que l'obres cada dia al whats per tenir algo (no tinc ni el seu whats ni res perquè en la vida em parlat), coincidim en una classe que dura una hora i mitja i sem passa molt mes rapida que abans perque estic el 90% del temps mirant-lo, i amb mirarlo ja em provoca un somriure. Però que faig?
A vegades torno a sentir coses per el noi de que vaig esstar penjada 3 anys, i no sé si ja ho he superat. Tampoc sé si aixo del noi mes gran que jo és amor a primera vista o simplement m'he aferrat a ell per oblidar a l'altre. M'agradaria parlar amb ell pero soc massa timida, i ademes, tampoc ve a cuento parlar amb un tio dos anys mes gran que tu que no coneixes de res... I tampoc em serveix aixo dels amics en comú perquè no en tenim, i no li penso demanar el whatsapp perque soc timida, ja us ho he dit.
Si contesteu us estaré eternament agraïda, moltes gracies.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 22/03/2016 19:25
Hola fanlodo!

Sóc l'Eli Aulet. Psicòloga d'Interpersonal.

Docns està calr que l'altra noi t'agrada una mica...Intenta coneixe'l més...

Saluda'l, coincideix amb ell en algun moment per parlar-hi..poc apoc...com si coneguéssis a un amic . Aixi et donaras prou temps per veure què tal!

Endavant

ELi Aulet
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: