Logotip de Adolescents.cat
meritxellhosta
meritxellhosta
Any: 2001
Comarca: Alt Empordà
Data: 12/02/16 23:24
PSICOLOGIA DE MGS
Hola Adolescents, tinc un problema...
Fa un temps ( a l'estiu) un amic molt amic meu em va dir que jo li agradava, pero li vaig dir que no era "correspost", i vam perdre l'amistat. Vam deixar de parlar (durant tot l'estiu), i jo amb el temps em vaig adonar de que el trobava a faltar, i li vaig dir que si que m'agradava una mica. A partir d'aquell dia vam començar a parlar com feiem abans, ens ho explicavem tot. Uns mesos després, em va demanar sortir (ja ens haviem liat), i jo li vaig dir que si. Ara que portem gairebe dos mesos m'estic preguntant si realment m'ha agradat tot aquest temps, per que sempre em fa com "pal" quedar amb ell, i no m'omple (la relacio). Es molt raro, per que per una part m'agrada com és amb mi perque jo li agrado molt (de vegades es una mica lapa i tot), pero per altre sé que potser si apareguès un altre noi que m'omplís del tot preferiria aquest segon. No sé que fer, per que si ho deixo amb ell em sentire una mica sola (de parella), i em sap greu per que sento que l'utilitzo per no sentirme sola. Pero per altre part, si segueixo amb ell no em sento plena del tot com pot ser em sentiria amb un altre.
En conclusió, el deixo? segueixo amb ell? que faig?
Moltes gracies per la ajuda!!!!!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 22/03/2016 19:20
Hola meritxellhosta!

Sóc l'ELi Aulet. psicòloga d'Interperosnal.

Docns pots deixar-te un temps per experimentar com estas amb ell i si van definint-se els teus sentiments. Ara, si d'aqui un curt temps segueixes igual li hauras de dir.

Se que no t'agrada la idea de deixar-lo, però tens dret a estar amb qui t'agrada i ell també a estar amb una eprsona qeu vulgui compartir el amteix.

Sort!

Eli Aulet
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: