Logotip de Adolescents.cat
Anònima
Anònima
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 12/02/16 15:44
Problemes amb els amics.
Primer de tot dir-vos que mil gràcies per fer tot el que feu.
Tinc un problema que em té rallada desde da temps. Perquè m'entengueu començaré desde el principi:
En el meu grup del poble erem com unes 25 persones. I s'han separat en dos grups. Un són com més gamberros (per dir-ho d'alguna manera) però els altres són uns falsos.
Jo em vaig anar amb els falsos i ara vull tornar amb els altres perquè m'he adonat que són millors persones i és lo important. La meva familia no li ha agradat gens la meva desició ja que en el grup de falsos hi han molts cosins meus i en canvi l'altre grup només el coneixen de vista i com que són més grans i tal dons no els hi agrada la idea. D'altra banda tinc les metes dudes de si m'acceptaran igual i si jo em sentiré agust.
Que m'aconsejeu? Que puc fer perquè em perdonin i m'acceptin?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 22/03/2016 19:03
Hola!

Sóc l'ELi AUlet. Psi`cologa d'Interpersonal.

Doncs podries parlar amb ells. De totes maneres, no vas fer res gaire greu com ep buscar el perdó aferrissadament! Els amics accepten els teus errors , amb una disculpa n'hi ha prou si realment consideres que vas fer alguna cosa malament.

Potser heu tingut un conflicte que ah fet separar els grups..Et recomano que deixis passar uns dies i vegis com es van posant les coses a lloc. Aixi potser vas sentint amb qui vols estar més que siguin els altres els qui t'escullin.

Una abraçada

Eli Aulet
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: