Logotip de Adolescents.cat
Jenni
Jenni
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 09/02/16 22:19
Els meus sentiments no es decideixen
Hola!
Sóc una noia de 15 anys que fa poc va deixar una relació de 1 any i pocs mesos. Des d'aquell moment,tot va ser molt diferent sense tenir el meu novio al costat però a la vegada tot anava molt bé. He conegut a molts nois per tal de tenir bona relació amb ells cosa que no he pogut tenir durant la meva relació seria. Vaig conèixer a un amic d'un amic que portem parlant 3 messos i la veritat,encaixem molt bé. Després em porto molt bé amb un noi que sempre em tingut feeling però mai em decidit donar el pas. També, tinc a un amic que vaig conèixer fa molt però els dos teniem novia però ara estem sols i no sabem que fer. Els 3 m'agraden molt,i cada cop que parlo amb ells més,però hi ha alguna cosa que m'inpideix quedar amb ells i es que no tinc les suficients ganes de començar algun "rollito" amb un altre noi. I és algo inexplicable per què en cap moment penso en el meu ex,es com si no hagués passat per la meva vida,ja que ho vaig deixar jo. Tinc por de no poder enamorar-me d'un altre noi,ni tan sols amb ganes de liar-me amb ells. Què em passa? Help me!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 22/03/2016 09:50
Hola Jenni!

El que et passa és totalment normal. Cada persona necessita el seu temps per tornar a tenir una relació o un "rollito". Tu ho dius ben clar: "no tinc les suficients ganes per començar algun "rollito" amb un altre noi", i és totalment lícit. No tinguis pressa, dóna't el temps que necessites i no et qüestionis tant les coses. Veuràs que quan menys t'ho esperis aquestes ganes de tenir una nova relació tornen a aparèixer i et tornes a enamorar (les persones funcionem així)!

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per la confiança!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: