Logotip de Adolescents.cat
PROBLEMEES!!
PROBLEMEES!!
Any: 2003
Comarca: Cerdanya
Data: 09/02/16 20:52
No em sento be ultimament:(
Hola adolescents!! soc una noia de 12 anys la autostima la tinc pels terres, però apart d'aixo tinc problemes amb la meva millor amiga bueno dons l'any passat ens feiem casibe totes les nenes però sempre una mica mes amb la meva millor amiga anavem a la mateixa classe i tot i aquest any s'envan anar la mitat de les nenes amb las que ens feiem i aan vingut noves i tal però bueno aquest any ens han canviat de classe a la meva millor amiga i jo i jo me quedat amb una amiga i ella amb unaltre i dons desde que ens han canviat de classe no em parla gaire esta molt amb la seva nova amiga i es creu com mes ''guai'' i l'hora del pati avages amb vacila va com mes pujada i nomes amb necessita cuan nove l'altre nena i clar jo sempre he set com una ''tonteta'' i clar dons estic amb ella i tot.. I em sento super incomoda nose si dir-li.. esque comensarà a vacilar..:( estic super deprimida ajudeu-me!!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 04/04/2016 11:27
Hola!

Doncs nosaltres sempre recomanem que parlar és la millor opció.

Explica-li com et sents i a veure com reacciona i si realment et vacila, llavors has de valorar si realment la vols com a amiga...

Rodeja't de gent que t'estimi i que et valori!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: