Logotip de Adolescents.cat
nat
nat
Any: 2000
Comarca: Vallès Occidental
Data: 09/02/16 20:17
Per a lluitar amb la distància! #aspencat
Us presento el meu cas, ho he posat a psicologia perquè m'acabare tornant boja! A l'estiu vaig coneixer a un noi més gran, molt guapo i sexy, un xularro al principi però despres molt simpatic, total que el noi es estranger, giri, parlem en angles bastant sovint i em diu que m'estima i que em troba a faltar i tal (no em vaig enrrollar amb ell que quedi clar) però es molt carinyos pel whatsapp i em diu cada cursilada...jajajaja pero jo aqui faig la meva vida i vaig amb altres nois evidentment, pero no acabo de fiarme del meu giri perque ni tan sols ens coneixem que ja em diu totes questes coses? com puc fer per saber si el noi va en serio o si només vol riures de mi?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 22/03/2016 10:26
Bon dia nat,

Sóc la Carlota Portabella, psicòloga d'Interpersonal. Gràcies per utilitzar el consultori.

L'única manera de saber-ho és parlant amb ell i preguntar-li directament. De vegades pot fer vergonya, però és la millor manera d'aclarir la situació i saber que sent cada un de nosaltres. En les relacions a distància és molt important que hi hagi una molt bona comunicació: clara i sincera.

Molts ànims!

www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: