Logotip de Adolescents.cat
nom
nom
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 09/02/16 19:02
Por a enamorar-me
Hola! Faig aquesta consulta aquí per si em podrieu ajudar, la veritat és que no tinc ben bé un problema, però em preocupa una mica. Jo sóc una noia moolt tímida i sempre he tingut amigues noies però mai nois, El cas és que aquest 2015 una de les meves millors amigues em va presentar un amic seu i vam començar a parlar per whatsapp. Ara ens hem fet moolt amics, per mi és el meu millor amic ja que no en tinc un altre. Me l'estimo moltíssim i m'encanta estar amb ell. La cosa és que tinc por a enamorar-me, perquè sóc així, m'enamoro fàcilment. No sento absolutament res per ell, però em preocupa sentir-ho algun dia perquè sé que ell no sentiria el mateix, ja que sóm molt bons amics.
També sóc molt gelosa i quan penja una foto a instagram amb la seva millor amiga o algo sento gelos, però això crec que és normal en mi, perquè també em passa amb les meves amigues hahahahah.
Bàsicament és això, tinc por a enamorar-me, perquè no li trobo cap defecte, és un amor de persona i a més guapíssim. És normal que em passi això?
No sé ben bé com em podeu ajudar, però agrairia que em contestéssiu!
Gràciees:)
InterPersonal
InterPersonal
Data: 22/03/2016 10:18
Bon dia nom,

Sóc la Carlota Portabella, psicòloga d'Interpersonal. Moltes gràcies per utilitzar el consultori.

El que et direm és que no et preocupis per coses que encara no han passat. Et fa por enamorar-te d'ell, però pel que dius ara mateix no sents res per ell, més que una bona amistat. Per tant, no pateixis. Si amb el pas del temps vas sentint que sí que comences a sentir alguna cosa per ell, ja veurem de quina manera afrontar-ho.

Mots ànims!

www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: