Logotip de Adolescents.cat
Clear
Clear
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 09/02/16 18:49
No sé que fer abm les meves millors amigues...
Hola adolecents!
Necessito consell sobre les meves millors dues amigues. Una d'elles, la vaig conèixer a 3er de primària i l'altra el darrer curs. M'he fet molt amigues d'elles i les tres sóm inseparables, però ara, alguna cosa està fallant entre nosaltres perquè una d'elles m'explica coses del seu novio del poble, vol que li doni consells de relacions... I l'altra, li fa pal escoltar tot el rato les històries d'aquesta amiga i em diu que li faci més cas a ella que no pas a l'altre. Jo, obviament, no puc deixar-la de fer-li cas, ja que ella també s'enfadaria... Quan esmorzem al pati totes juntes, sempre està parlant del mateix, el seu nòvio, que li agraden altres... I l'altra ja s'està fartant. Què puc fer? Faig cas només a una? Ara, que si jo no li faig cas, em diu ella el mateix, així que no se que fer... Em podeu donar consell siusplau? Vull que tornem com estàvem abans.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 22/03/2016 10:03
Bon dia Clear,

Sóc la Carlota Portabella, psicòloga d'Interpersonal. Moltes gràcies per escriure'ns!

Entenem que no estiguis còmode en aquesta situació. El que et recomanem és que el pròxim dia, quan estigueu les 3 juntes, intenteu parlar amb calma de la situació en la qual esteu. Parlar amb intenció de buscar una solució, sense ànim de discutir-vos. Explica com et sents a les teves amigues, busqueu la manera de poder-ho solucionar. Segur que elles també noten que les coses no són com abans, i entre les 3 podeu reconduir la situació.

Molts ànims!

www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: