Logotip de Adolescents.cat
helenn
helenn
Any: 1999
Comarca: Barcelonès
Data: 09/02/16 17:00
No se que em passa!!!
hola!!! Ultimament no se que em passa, tinc un amic de tota la vida que fa temps em va agradar. Mai ha passat res entre nosaltres i mai li vaig dir el que sentia perque prefereixo més la nostra amistat, però ultimament molts cops penso en ell! A mi ja no m'agrada pero penso en ell i si ens enrotllessim que passaria... Només el veig els dissabtes però ultimament està més carinyós que mai i a mi em desol.loca... segueixo dient que ja no m'agrada pero no se peque a vegades penso en ell o fins i tot en somnis. Serà que m'estic tornant a pillar per ell o potser només és atracció...? igualment no entenc com està de carinyos perque normalment mai ho és... ajuda!!! moltes gracies!!!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 22/03/2016 09:53
Bon dia helenn,

Sóc la Carlota Portabella, psicòloga d'Interpersonal. Gràcies per escriure'ns.

Amb els temes de sentiments és normal que sovint ens puguem sentir confusos i no entendre bé el que sentim. Deixa passar el temps per aclarir els teus sentiments, no vulguis córrer. Només tu pots saber el que sents, no et podem ajudar amb això. Pensar amb ell no té perquè ser sinònim que t'agradi. I pel que fa a perquè ell està més carinyós, l'única manera de saber-ho és preguntant-li!

Ànims!

www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: