Logotip de Adolescents.cat
anònim xulo
anònim xulo
Any: 2003
Comarca: Barcelonès
Data: 09/02/16 16:17
El novio
Hola adolescents!
Tenia un dubte, i he pensat que em podríeu donar un cop de ma, ja que em te una mica amoïnada i no se que fer.
El cas es que fa un mes, un amic de tota la vida,sem va declarar. Jo li vaig dir que no volia res amb ell ja que el veia molt com a un amic...
Despres, em va començar a agradar. Em va demanar per sortir i jo li vaig dir que si.
Aquí be el problema...jo ja li he dit que ho hauríem de deixar ja que el segueixo veient com a un amic, i es una mica incomoda, ames ja tenia un rotllet amb un amic seu.
I el cas es que no se que fer, ni que dir-li...ja que jo, el veig com un amic...
M'agradaria que em donguessiu Consell, ja que he demanat a amigues i no en tenen ni idea. Moltes gràcies i molts petons adolescents!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 22/03/2016 09:40
Bon dia anònim xulo,

Sóc la Carlota Portabella, psicòloga d'Interpersonal. Moltes gràcies per escriure'ns!

El millor que pots fer és parlar amb ell, és normal que et faci cosa, però si realment és un bon amic i te l'estimes el millor per ell és que siguis sincera i li expliquis com et sents. Al principi potser el sorprèn i li dol que li diguis això, però de ben segur que a la llarga sabrà que vas prendre una bona decisió, i que vas fer el millor per ell i per la vostra amistat.

Una abraçada!

www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: