Logotip de Adolescents.cat
ainaa02
ainaa02
Any: 2002
Comarca: Gironès
Data: 08/02/16 23:27
Per què?
Hola,
Tinc 13 anys i no sóc la mateixa que era abans. A l'institut sóc d'una manera i a casa d'una altra ben diferent. A casa no sé per què, ric per tot. Per qualsevol tonteria, però ric. Fins i tot ric sense haver-hi motiu, i els meus pares i el meu germà em miren molt raro perquè no saben per què ric. La veritat, és que a vegades no ho sé ni jo.
No només em preocupa això. Un altre tema que em preocupa és que sovint parlo amb un to despectiu a la meva mare i al meu germà. No ho faig pas expressament i em sap molt greu per ells perquè m'han d'aguantar, però és com una manera de desfogar-me. La meva mare ja m'avisa que l'haig de tractar més bé, i jo ja ho intento, però no puc. Li parlo com si el que em preguntés ja li hagués contestat molts cops, quan en realitat, és el primer cop que m'ho pregunta.
No sé per què em passa això, potser és cosa de l'adolescència, però necessito deixar de fer-ho, no només per la meva mare i el meu germà, sinó que també per mi.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 22/03/2016 09:35
Hola ainaa02!

Potser hauríem de trobar una manera amb la qual poguessis desfogar-te sense que això impliqui males contestacions a les persones que més estimes. Una manera molt efectiva de treure energia i alliberar-se és fent esport, veuràs que et sents més tranquil·la i amb una sensació de relax i benestar.

Si ets conscient que et passa això parla amb la teva mare, demana disculpes per aquestes contestacions fora de lloc i digues-li que vols trobar la manera de gestionar-ho millor. Fes un canvi de xip i mou-te per alliberar tensions!

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: