Logotip de Adolescents.cat
Patoman01
Patoman01
Any: 2001
Comarca: Baix Ebre
Data: 08/02/16 23:22
No se si els amics em valoren de veritat
Hola! Vereu,
L'altre dia va ser el meu aniversari i coincidia amb una festa de carnaval. Vaig invitar als de la colla a sopar i despres vam anar a la festa... Els meus amics no em van fer cap detall tot i que jo els vaig convidar a sopar. Aixo m'ha posat en dubte sobre si em valoren o no, ja que jo he participat en tots els regals d'aniversari m'haguin convidat o no a sopar o si no he pogut anar a la festa, he fet sempre un petit detall. També a molta gent de la meva colla els ho han fet festa sorpresa alguna vegada o algun video, pero a mi... Mai m'han fet coses d'aquesta mena..
Que hauria de fer? Deixar passar-ho o parlar amb algun amic/a i explicar-li com em sento?

InterPersonal
InterPersonal
Data: 22/03/2016 09:19
Hola Patoman01!

Entenem com et sents i que t'hagis sentit una mica decebuda. Segurament no ho han fet amb mala intenció i tots han vingut a la teva festa amb ganes de passar-s'ho bé i de compartir aquest dia amb tu.

Si t'ha quedat una "espineta" clavada amb tot això, potser podries parlar-ho amb qui tinguis més confiança. No es tracta de fer retrets sinó que puguis expressar com t'has sentit. Tu mateixa, decideix si tens ganes de parlar-ne o prefereixes deixar-ho passar.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per la confiança!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: