Logotip de Adolescents.cat
Ànonima_cpaa
Ànonima_cpaa
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 08/02/16 21:31
Problema amb els pares!!
Hola! necessito ajuda!
Visc amb els meus pares i tres germans a Lleida i tinc 14 anys. La meva mare va haver de casar-se als 17 anys, una edat molt jove, a causa de problemes familiars personals i el meu pare llavors tenia 25. Els dos no han rebut educació suficientment per tal poder fer algun negoci o treball per guanyar-se bé la vida. Però el meu pare tenia un talent de cuinar súper bé i fan 14 anys que té un restaurant propi que va de meravella. Però el problema no és aquest sinó és que el meu pare des de sempre ha viscut en una situació molt complicada. I fa més de dos mesos que no em parla perquè li vaig respondre malament ja que tenia raó. Des de aquell dia no m’ha tornat a parlar i avui s’ha passat moltíssim perquè m’ha insultat davant d’un amic seu que estava a casa nostre. I a sobre avui JO tenia encara més raó i per això s’ha enfadat. Els meus pares no es porten molt bé i per això la meva mare no li diu res però sé que sempre estarà amb mi la meva mare.
Ara necessito ajuda si us plau!! No sé què fer. Estic molt desanimada i necessito ajuda!!
Què puc fer per millorar la situació? Espero una resposta molt aviat de vosaltres! Gràcies
Ànon.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 22/03/2016 09:02
Hola Ànonima_cpaa!

La nostra recomanació és que expliquis com et sents a la teva mare, i que trobeu la manera de poder parlar amb el teu pare, amb tranquil·litat per no deixar que una discussió acabi amb aquest patiment tan gran. No es tracta de fer retrets i de veure qui té la raó, sinó de trobar una manera de tornar a la calma i que tu puguis estar bé. Recorda que els insults no estan permesos per cap de les parts.

Recolza't en el suport que la teva mare et dóna!

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: