Logotip de Adolescents.cat

Any: 1998
Comarca: Gironès
Data: 08/02/16 19:22
love(+3-3)
necesitaria la teva ajuda urgentment,
els meus pares tenen la colla de l'universitat i des de l'estiu que s'han retrovat (la qual cosa ja està be) la questió és que dels fills jo i un altre nen som els grans (tots els altres son pekes, 3 i 4 de primària i 1r d'eso).
la questió es que crec que m'estic pillant del nen que es un any mes petit que jo.
al principi els nostres pares ens emparellaven ja que soc un any i tres dies mes gran que ell (i no es nota), jo i aquest nen tenim moltissimes coses en comú, l'infància dels dos es i sempre serà harry potter, star wars i el senyor dels anells i ambdos ens passem els dies mirant pelis i llegint.
ens portem molt be peró nomes ens veiem quan quedem tots (pares i fills) encara que cada dia parlem.
l'altre dia va passar una cosa que ha fet que avui t'escriguis, jo estava molt rallada, es carnaval i tothom surt i jo estic a casa pk tinc trimestrals i també em vai enfedar moltissim amb la meva millor amiga, la cosa es que em va obrir per whatsapp i li vai dir que estava molt rayada i li viag explicar el perquè i la seva resposta va ser: que sàpigues que a mi em tens aquí pel que vulguis i si cal aquest vespre no quedo i agafo el bus per venir a veuret i fer-te costat ja que a casa lunica persona que em pot trovar a faltar es la gossa pk els pares ara surten per anar a supar.
jo li vai contestar que no es preocupés que harry potter m'estava esperant per acavar la saga peró per dintre em vai fer la gran pregunta, ESTÀ PILLAT DE MI?? ell sempre tant cavallerós sempre soc jo per devant de tot.

o poder soc jo que estic pillada d'ell



l'ultma vegada que em vaig liar amb un gran amic a cosa va acabar malament, cap dels dos pot veure l'altre pk sino ens posem a porar i després a clavar-nos osties (ha passat dues vegades)




no se si s'enten el que he escrit peró sisplau ajudem a contestar les respostes
InterPersonal
InterPersonal
Data: 21/03/2016 19:30
Hola!

Sóc l'Eli AUlet. Psicòloga d'Interpersonal.

Doncs dir-te que ell es porta bé i és agradable amb tu.

No pateixis per les relacions anteriors de totes n'aprenem alguna cosa i tirem endavant.

Disfruta de la oportuntiat que tens ara a la teva vida. Si aquest noi et fa bona pinta deixa que la curiositat t'ajudi a coneixe'l.

Deixa que pssin coses!

Eli AUlet
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: