Logotip de Adolescents.cat
Fanatica00
Fanatica00
Any: 2000
Comarca: Garrotxa
Data: 08/02/16 18:34
Pot ser el principi d'una depressió?
Hola, m'agradaria fer una consulta que fa temps que em té bastant preocupada. Fa temps que em noto com més fluixa i sense ganes de fer res, només vull estar sola sense gent que em rodegi i amb total silenci. Molts cops em passo l'estona tancada a l'habitació escoltant música o llegint un llibre. També hi han moments que sento que res té sentit com si estic vivint per viure. No entenc el que em passa però pot se que sigui el principi d'una depressió o que m'estigui tornant emo o alguna cosa per l'estil?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 21/03/2016 19:27
Hola Fanàtica00!

Sóc l'Eli AUlet. Psicòloga d'Interpersonal.

Docns no es tracta de cap depresssió. Tots passem dies i èpoques baixos a vegades. Es tracta d'acceptar-ho i d'anr solucionant i fent cosetes que ens facin sentir bé. Acceptar tottes les emociosn e´s important i fer alguna csoa epr anar estant serens i cada vegada millor.

Endavant
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: