Logotip de Adolescents.cat
sonia99
sonia99
Any: 1999
Comarca: Gironès
Data: 07/02/16 22:38
Faig la caca verda
Hola, bona nit!
Tinc 16 anys I no se porqué estic fent la caca verda, no se si es dolent o bo però m'agradaria saber algu mes sobre això, perquè no se si ho tinc que explicar a casa o no, hem fa una mica de por!
Moltes gracias.
Carlota López Ballestar
Carlota López Ballestar
Data: 10/02/2016 16:00
Bona tarda Sonia99,

Moltes gràcies per fer-nos la teva consulta. No t’has de preocupar per el color de la caca. Hi ha molts aliments, especialment les verdures que fan que la caca sigui de color verd, és totalment normal. Si fos una cosa que et passa cada dia durant força temps pots anar al metge per quedar-te més tranquil·la però creiem que no t’has de preocupar.

Una abraçada

Carlota
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: