Logotip de Adolescents.cat
I LOVE ABRAHAM
I LOVE ABRAHAM
Any: 2000
Comarca: Alt Empordà
Data: 07/02/16 18:25
M'he d'operar i jo no vull...
Hola Adolescents!
Abans de començar vull dir-vos que el servei de consultori m'ha ajudat molt i que la web m'encanta! Gràcies per tot el que feu per nosaltres.
Mireu, jo tinc un problema que és que tinc escoliosis (per qui no ho sàpiga és una deformitat de la columna vertebral que fa que no estigui recte) porto un corsé/una cotilla desde fa dos anys i és molt molest, sempre tens calor i a part no et deixa moure't gaire, sempre he estat una noia molt inquieta però m'he acostumat.
Però aquest no és el meu veritable problema, el que em passa és que la metgessa m'ha dit que m'hauré d'operar quan acabi de crèixer, però jo no vull. La meva mare està convençuda de que és el millor per mi, el meu pare no tant però ho accepta. En canvi, jo no. Perquè no vull que m'obrin l'esquena i que em possin un ferro perquè es quedi recte... A més tinc molta por a les operacions, però el que de veritat m'incomoda és la idea de pensar de que em canviaran, encara que sigui per a millor. Jo sóc així i no vull que ningú em canvii, aixó és el que em treu la son.
No sé que fer.
M'ajudeu?
Moltissimes gràcies.
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: