Logotip de Adolescents.cat
Petunia
Petunia
Any: 1999
Comarca: Baix Camp
Data: 06/02/16 23:30
la meva amiga hem pega i vol ferme coses dolentes e inapropiades
Hola la meva amiga hem pega molt fort, perquè pensa que les bromes que li faig van en serio. A vegades utilitza cinturons o ampolles d'aigua. Me las tira al cap ben fort. I em fa bultos estranys. Es normal? Es una relació tòxica? que puc fer per evitar-ho? Necessito ajuda cada cop es més agressiva i no crec que pugi suportar-ho més? Truco al 069 (numero de la violència) i no contesta'n? Mentres estic menjant moltes coses com canalons o botifarres per ofegar les meves penes i por i sentiments. Tinc sobrepes i malsons. Penso amb gats gordos morts que pegant a altres gats no morts.

També us volia parlar sobre la relació amb una altre amiga, aixi doncs ella també hem pega fort, li agrada lligar-me a llocs amb cordes i asotarme amb les mateixes. Diu que totes les amigues ho fan. Es veritat o només ho fan les millors amigues? Gracies per tot Helena ets la millor te amo
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 04/04/2016 11:18
Hola Petunia,

Doncs res del que t'està passant és normal.

El telèfon per a dones en situació de violència és el: 900900120 (allà possiblement et puguin ajudar)

I, el que et passa ho has d'explicar a una persona adulta Sí o Si.

És molt important que els pares o a l'institut sàpiguen què et passa.

Gràcies per la confiança!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: