Logotip de Adolescents.cat
Anònimaaaa💕
Anònimaaaa💕
Any: 2002
Comarca: Garraf
Data: 06/02/16 19:25
MúsicaATOpe😍😍😍
Hola! Sóc noia i tinc 13 anys.

Avera el que em passa és que m'apassiona i la música i bueno... Quan vaig a les pistes d'atletisme, a anglès, a rehabilitació...etc escolto música a tope i tinc la sensació de que ballo i camino súper ràpid.
Per exemple, moc el cap al ritme de la música, faig voltes, giro el cap... I la gent em mira i jo allà feliç escoltant música. És normal? Hi ha alguna manera perquè no balli ni vagi ràpid pel carrer mentre escolto música? Com puc saber si sóc jo la que balla i corra ràpid o sóc jo la que em faig il.lusions
InterPersonal
InterPersonal
Data: 19/03/2016 18:31
Hola Anònimaaaa💕!

Si tu ets feliç escoltant música a tope i deixant-te portar pel ritme, no hi ha cap problema! Així que pots estar ben tranquil·la!

Segurament el teu ritme en caminar va influenciat pel tipus de música que escoltes i si t'hi fixes probablement estàs anant al mateix ritme que marca la cançó. Per tant, i seguint aquesta lògica, si vols anar més lentament, posa't música que acompanyi aquest ritme.

Una abraçada ben forta i que aquesta passió per la música no s'acabi! ;)

Mariona Busto
@marionabusto
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: