Logotip de Adolescents.cat
NoAburriment
NoAburriment
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 06/02/16 03:45
No em reconeixo, es com si no fos jo mateixa.
Des de fa un any que m'he apagat, es com si ya no fos feliç, com si no fos jo mateixa.
Mira jo sempre he estat una persona molt alegre,em reia en tot i no em prenia res enserio, pero ultimament he cambiat, es com si no pogues ser jo mateixa o com crec que soc de forma natural, la gent em veu be ja que intento estar feliç tota l'estona, soc com la noia Happy (m'ho han dit algunes vegades) pero jo noto com si estigues actuant i avegades em canso de intentar estar aixi i em deprimeixo i estic callada durant molt estona. No em reconec , vull tornar a sentir que sóc jo mateixa, se que tot es mental, pero per molt que ho intenti ja no se que fer..
Gracies de antema (es diu aixi?)

PS:Em sembla que el treball que feu al consultoria ens ajuda a molts de nosaltres, tant preguntant i llegin consultes, m'en alegro de que ho feu, no crec que sigueu conscients del que m'heu ajudat a mi personalment :)
InterPersonal
InterPersonal
Data: 17/03/2016 20:26
Hola!

Moltes gràcies per les teves paraules! Sóc la Laia Sala, psicòloga del Servei de Consulta Jove d'Interpersonal.

A vegades passem temporades que tenim un estat d'ànim més baix, o tenim més ganes d'estar sols i recollits. Això no és cap problema i forma part de la naturalesa humana. Entenem que et preocupi, però intenta mantenir un equilibri entre les estones soles i les estones amb companyia, ja que això evitarà que et separis dels teus amics. Quan estiguis amb ells, intenta centrar-te en aquell moment i disfrutar-lo, d'acord?

Una abraçada!
Laia Sala
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: