Logotip de Adolescents.cat

Any: 2003
Comarca: Barcelonès
Data: 05/02/16 22:42
Confusaa! Li hauré deixat d'agradar...?
Hola, el meu problema es bastant llarg.
Bé, doncs resulta, que sóc nova en un insti, i vaig a primer. El primer dia, vaig veure un noi, com tots els altres per fora, però sabia que tindria algu d'especial. Ell va a una altra classe, ja que som 5 línies. La primera setmana vem anar de sortida tutorial per coneixens millor tots, i poder jugar un rato... El vaig veure, allà corrent, m'entres jo parlava amb les meves amigues. Desde aquell dia, que em va començar a donar una miqueta de "chispa". Al llatg dels dies, em va començar a molar.
Gràcies a una amiga, vaig aconseguir el seu wats, enacara que no m'atrevia a escriure-li alguna cosa.
Jo notava que li agradava, i molts dels seus amics, i de les meves amigues venien a dir-me que li molava, i dels seus també.
Una nena i jo vem planejar un pla, perquè em parlés, i, la meva amiga li va escriure que a mi m'agrada, i si volia el meu wats. Ell va dir que no, i em li va demanar un altre número, el del meu "ex". La veritat esquè no tinc ni idea de perquè el volia, deia que era perquè el meu "ex" volia çarlar amb ell... Llavors la nena no tenia el seu número, i li va apssar el meu, i al final es va decidir i em va obrir, el que passa és que va ser molt borde amb mi, i amb la meva amiga. Vem estar parlant tot el cap de setmana, i el dilluns, li ve dir per un audio que era mentida l'hode que em molava, i com a excusa ensvam inventar que com a revenja de que ell s'hagués rigut de mi, perquè em va dir que m'havia emocionat amb un altre nen, que amb el cual no hi sentia res, i vaig deixar-lo.
I la reata dels dies, la meva amiga i la meva millor amiga el van començar a insultar... I deia que li tocavam la polla, i que ja n'estava molt fart.
I fa uns dies, a la festa d'aniversari d'aquella amiga meva, la meva segona amillor amiga li va explicar a la meva millor amiga, que el que em mola estava passant per molt mals moments (per respecte no explicaré
InterPersonal
InterPersonal
Data: 16/03/2016 20:22
Hola!

Sóc la Laia Sala, psicòloga del Servei de Consulta Jove d'Interpersonal. Gràcies per escriure'ns!

Entenem que vulguis apropar-te a aquest noi per conèixer-lo millor. Però també et direm que no es va portar gaire bé amb tu, no creus?
Has de valorar si realment vols continuar apropant-te a una persona que et tracta així, perquè això és una falta de respecte, per molt que estigui passant un mal moment.

La decisió és teva.

Una abraçada!
Laia Sala
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: