Logotip de Adolescents.cat
kbexx
kbexx
Any: 1997
Comarca: Barcelonès
Data: 05/02/16 22:16
necessito recuperar-lo com sigui
Hola,fa un mes que em va deixar un noi amb el que havia estat durant 3-4 mesos, ja que deia que notava que últimament faltava química entre nosaltres i que en aquest moment no tenia la suficient il·lusió per intentar recuperar-la. Jo tampoc vaig insistir, perquè creia que deixar distància seria el millor en aquest cas. El problema és que ja no puc més. El trobo a faltar i li vull dir el que sento per ell (mai vaig estar 100% sincera amb ell en aquest aspecte).
No sé si es possible aconseguir que algú torni a tenir il·lusio, com ho podria fer? Necessito respostes perquè necessito que torni amb mi.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 16/03/2016 20:19
Hola!

Sóc la Laia Sala, psicòloga del Servei de Consulta Jove d'Interpersonal. Gràcies per escriure'ns!

La veritat és que nosaltres no podem obligar a ningú a estar amb nosaltres, ni tampoc a enamorar-se de nosaltres. Si tu sents que no has estat 100% sincera i vols explicar els teus sentiments, endavant! Però has de tenir en compte quin risc hi ha i que l'hauràs d'assumir.
Pensa quina acció t'ajudarà a estar millor en un futur: dir-li el que sents, o començar a oblidar-lo i llavors actua conseqüentment.

Una abraçada!
Laia Sala
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: