Logotip de Adolescents.cat
@@@@@@@
@@@@@@@
Any: 1999
Comarca: Anoia
Data: 04/02/16 22:17
Sa o no?
Hola bones, fa temps que em faig la mateixa pregunta: les barretes energètiques són bones o dolentes per quan fas esport? He buscat a varies pàgines diferents i a totes em diu respostes molt diferents, una diu que és dolenta per la seva gran quantitat de sucres, l'altra que és bona, etc. i al final he acabat amb un lio que ni ho entenc.
Laura Medrano
Laura Medrano
Data: 05/02/2016 18:02
Hola!

Les barretes energètiques estan formades per cereals de diferents tipus i també per mel i sucres que fan que els cereals quedin compactats. Són energètiques perquè quan te les menges et donen molta energia, i si les prens quan vas a fer esport està bé. Això si, intenta no prendre'n cada dia ja que hi ha altres aliments que també t'aporten energia, com per exemple unes torrades de pa o els típics cereals.

Si el teu dubte és si en pots prendre o no quan fas esport, la nostra resposta és que si.

Un petó!

Laura Medrano
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: