Logotip de Adolescents.cat
guzmi776
guzmi776
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 04/02/16 20:20
enamorada de el meu profesoorr?
hola! fa poc va arribar el substitut de una profesora i creec que me enamorat o que m'agrada bastant desde que el vaig veure no menju, no amb concentro amb els estudis... nomes pensu en ell faig lo possible per veure'l o per parlar siusplau ajuda no se si estic enamorada o no i si estic enamorada amb podeu donar algun consell per no pensar en ell?
gracies!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 14/03/2016 11:49
Hola!

Sóc la Laia Sala, psicòloga del Servei de Consulta Jove d'Interpersonal. Gràcies per escriure'ns!

Quan arriba una persona nova a la nostra vida pot enlluernar-nos i sentir que l'admirem moltíssim. Sovint amb els nostres professors barregem els sentiments d'admiració amb els d'enamorament. Has de pensar que una relació amb aquest professor seria inviable (ja que esteu en moments vitals molt diferents). Si et comença a portar problemes amb els estudis, potser hauràs de reduir aquestes estones que passes pensant en ell, no creus?

Una abraçada!
Laia Sala
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: