Logotip de Adolescents.cat
Cattitude
Cattitude
Any: 2004
Comarca: Barcelonès
Data: 04/02/16 17:03
Vull ajudar a la meva amiga i no sé com fer-ho!!!!
Hola, des de fa temps tinc una millor amiga genial però ara que al cole hem parlat de les colònies de finals de sisé ella no s'ha inscrit perqué diu que no la deixen venir. Li he preguntat si es per un tema econòmic ( Ja que valen 146 euros) ja que ella te 4 germans, però no, m'ha dit que no es per això. També li he preguntat si era per la religió perqué es d'arigen àrab però res.La meva mestra li ha preguntat perqué no la deixen venir i tampoc li ha dit res. Avui li he dit si li podia preguntar a la seva mare, li ha preguntat i res. Jo i les meves amigues li hem proposat de vendre magdalenes, números de loteria, lluminetes.... però res. A part es nota que a ella li fa molta il.lusió anar-hi però no diu res per no fer pena. Me l'estimo moltíssim i m'agradaria ajudar-la. Gràcies m'encanta adolescents.cat!!!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 14/03/2016 11:43
Hola!



Sóc la Laia Sala, psicòloga del Servei de Consulta Jove d'Interpersonal. Gràcies per escriure'ns!



És fantàstic que vulguis ajudar a la teva amiga i estàs fent tot el que està a les teves mans. Però hi ha una part que ni tu ni ella ni tampoc la mestra, podeu controlar: la decisió és dels seus pares i ho haureu de respectar... Per molt mal que us faci.



Em sap greu,



Una abraçada!

Laia Sala

www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: