Logotip de Adolescents.cat
Bertss
Bertss
Any: 2001
Comarca: Maresme
Data: 03/02/16 21:52
Com ho puc fer?
Hi ha un noi que anava per mi, sempre em parlava, estaba al meu costat, m'obria per whatsapp, etc... La veritat es que jo no volia res amb ell perque a mi m'agradava un altre noi i per això no li feia gaire cas, encara que haig de dir que m'agradava que em parles i estigues per a mi tot el rato. Ell va haver de marxar per la feina del seu pare i desde que va marxar va parar de parlarme i d'estar per mi, jo soposo que era perque ell ja veia que no tenia posibilitats de estar amb mi. I desde que em va dixar de parlar em vaig donar compte de que realment m'agradava ell i no l'altre noi. Ara sempre penso amb ell, i em fa molta vergonya parlar-lo perque hem perdut la confiança, pero quan veig alguna foto que esta amb alguna noia em poso molt gelosa. Vull deixar de pensar amb ell perque ell ja te la seva vida i jo ja no hi estic dins😭
InterPersonal
InterPersonal
Data: 14/03/2016 11:41
Hola!



Sóc la Laia Sala, psicòloga del Servei de Consulta Jove d'Interpersonal. Gràcies per escriure'ns!



Sempre és agradable tenir una persona amb qui pots confiar i amb qui et sents a gust. Per què no proves d'escriure-li tu? Potser ell també es va sentir una mica "abandonat" en veure que tu no li escrivies mai.... Així pots demanar-li com li va tot i, potser, tornar a recuperar el bon rollo que teníeu i... qui sap si amb el temps podeu experimentar nous sentiments ;)



Una abraçada!

Laia Sala

www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: