Logotip de Adolescents.cat
Paula22
Paula22
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 03/02/16 19:11
no se que fer i necessito ajuda
holaadolescents!
el que em passa es que la meva millor amiga i jo estem com mig enfadades, (ella no ho esta amb mi però jo estic com decepcionada amb ella) perquè el que abans era el meu grup d'amigues ara ens estem distanciant i una s'ha anat a un altre grup però a vegades vaig amb elles, les altres dues s'han anat les dues per la seva conta soles i jo i la meva millor amiga ens hem quedat "soles" però clar no se perquè les dues que s¡han anat ja no els hi caic bé però jo no els hi he fet be el cas es que me enfadat amb elles perquè volen distanciarme de la meva millor amiga fent coses com emportansela i quan vaig jo s'escapen o quan vaig diuen aquii ve la pesada i jo clar com que em sento malament menvaig amb la que os he dit abans.A vegades també queden i no em diuen res i la meva millor amiga no em diu res perquè les altres no s'enfadin amb ella i es clar jo he parlat amb ella i diu que intentara anar amb mi mes estona però jo li dic que no es tracta de que vagi amb mi mes estona només perquè jo m'hagi queixat i ja no se que fer perquè la meva millor amiga passa molta mes estona amb elles que amb mi i a sobre quan esta amb elles elles parlen malament de mi i ho se perquè m'ho ha dit ella, etc... si us plau necessito ajuda perquè ja no se que fer, hauria de buscarme altres amigues?, hauria d'arreglar-ho, tot i que em costi molt perquè jo no he fet res dolent? que faig? si us plau ajuda urgent perquè ja no se que fer a mes no se que pensar d' ella perquè sempre m'està dient que m'estima molt i que no em vol perdre i que soc la seva millor amiga.
petons!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 14/03/2016 11:32
Hola Paula,

Sóc la Laia Sala, psicòloga del Servei de Consulta Jove d'Interpersonal. Gràcies per escriure'ns!

Entenem que estiguis preocupada per la relació amb les teves amigues, però també et direm que aquestes dues noies que s'estan separant no s'està portant massa bé amb tu. No creus? Nosaltres no hem de suplicar l'amistat de ningú. L'amistat és una cosa que sorgeix entre dues o més persones, en les quals tothom se sent a gust, acceptat i valorat. Si sents que aquestes noies no et fan sentir així.... potser hauràs de buscar altres persones amb les que et sentis millor, no creus?

Una abraçada!
Laia Sala
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: