Logotip de Adolescents.cat
Chao1234
Chao1234
Any: 2002
Comarca: Alt Empordà
Data: 03/02/16 16:56
El noi que m'agrada esta enamorat de la meva millor amiga
Necesito el voste consell el noi que m'agrada amb va confesar fa uns dies que estava enamorat de la meva millor amiga jo li vaig explicar la situació a la meva amiga i van començar a sortir jo li vaig demanar a la meva amiga que si li agradava de veritat i ella amb va dir que no. Jo no li vaig bolguer dir al nen per no ferli mal ell es amic meu des de que erem petits.

Que faig li dic o deixo que ho descobreixi ell??
InterPersonal
InterPersonal
Data: 14/03/2016 10:15
Hola!

Sóc la Laia Sala, psicòloga del Servei de Consulta Jove d'Interpersonal. Gràcies per escriure'ns!

Ostres! Estàs en una situació complicada. Tu has sigut molt honesta amb tots dos, et felicitem perquè segur que no va ser fàcil. Sabem que tens ganes que aquest nen ho sàpiga, però valora abans quines conseqüències tindràs amb la teva amiga i recorda que això no farà que ell s'enamori de tu.

En aquestes situacions no existeix una recepta màgica, el que és important és prevenir les conseqüències de la nostra acció i acceptar-la.

Una abraçada!
Laia Sala
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: