Logotip de Adolescents.cat
Ado13scent
Ado13scent
Any: 2001
Comarca: Baix Empordà
Data: 02/02/16 19:50
ferides als canells
no se que fer, potser es de baixa autoestima o dels problemes familiars o es que odio tot i ja.
Perqu'e em faig aixó? ja se que es dolent i no ho hauria de fer, no cal que m'ho digueu.
De vegades sento que soc com dos persones diferent, una m'encanta i l'altre no. per dis soc com una bomba i per fora una xispa, no se si m'enteneu. el cas és que vull fer passar el meu "jo interior" a fora, i el problema és que no sé com expresar-me ni controlar emocions absurdes, de vegades el meu jo exterior fa una cosa i el meu jo interior li està cridant gilip***** k fas?? se com ets i deixat de tonteries!!
Ho del títol va perque em tallo part dels canells(ja se k esta malament, no mo digueu) i ho altre pot ser per la autoestima, que tinc l'autroestima baixa pel meu jo exterior, com puc treure el exterior? es a dir, digueume com expresarme i controlarme. RES DE RESPIRAR JAJA

no m'agrada la meva familia, ni la majoria del smeus amics per no dir tots, ni com soc per fora el meu jo exterior, i sobretot odio el meu fisic.

i ara soc una noia, amb ferides als canells...
InterPersonal
InterPersonal
Data: 11/03/2016 14:35
Hola Ado13scent

Tarobarem altres maners de desafogar-te. T'has de cuidar i amntenir una relació positiva amb tu, serà la millor manera d'afrontar les circusmtancie complciades que ens posa la vida.

Escriure va molt bé, molt! sinó dibuixar. Expressar-te aixi el qeu sents t'ajudarà a deixar anar i també a distancair-te de els emocions negatives.

Fes exercici també, per serenar-te !! i respira 20 vegades a fons durant 3 cops al dia..Practicar al respiració profunda t'ajudarà a mirar-te epr dins i relaxar el cos.

una abraçada

Eli Aulet
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: