Logotip de Adolescents.cat
LovelyGirl
LovelyGirl
Any: 2002
Comarca: Osona
Data: 02/02/16 17:21
Com puc dir-li que m'agrada...?
Hola!
M'agrada un nen desde fa ja uns anys. És dos anys més gran que jo i viu lluny. Una nena de la meva classe diu que és massa gran per mi però jo no penso això... Bé, aquest no és el tema. Jo el que vull saber és si li agrado, o sigui "declarar-me". Una amiga m'ha dit que li digui per xarxes socials però... no sé. Diu que es millor perquè així no quedes en "rídicul" però jo penso que per part és pitjor ja que desprès quan el vegi no podré parlar i com que perdriem la nostra amistat. A part no li puc dir cara a cara ja que sóc mooolt tímida, em quedaria bloquejada i tinc por de quedar en rídicul... o sigui que li voldria dir "indirectament". A més a més crec que li podria agradar al menys una miqueta i voldria saber saber-ho i voldria saber quines senyals envien i quines puc enviar jo.
Si us plau ajuda!!
Gràcies!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 11/03/2016 14:25
Hola LovelyGirl!

Es clar que si valenta! cara a cara!!! Expressar els sentiments és positiu. Ell pot dir que no o que si però tu tens el dret de dir-li.

Endavant
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: