Logotip de Adolescents.cat
Igorholandes
Igorholandes
Any: 1998
Comarca: Sant Julià de Lòria
Data: 02/02/16 17:17
Problema amb una noia per culpa meva
Hola bona tarda.

Mira que pasa una cosa molt grosa amb una noia. A mi aquesta noia m'agrada i lla ho sap i molts de la classe també, però hi ha agut alguns que m'han dit de que haviam quan em liaria amb ella i altres coses.

Avui m'ho han preguntat i els hi he dit de que em vaig liar i que ens estimem molt i de que vam estar surtint ahir. Pero el que ha passat, es que un company la te agragada al wathssapp i li ha pasat tot el qu jo anava dient... I opiament la noia s'ha enfadat amb mi i ha dit qur no li parli mes.

Aixo es el que em preucupa molt, perque nose com es que he dit de que era me novia si ames nomes som amics i ja esta, pero lo fotu tsera guanyarme el seu perdo, que mai m'el guanyare.

Moltes gracies per atendre'm.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 11/03/2016 14:23
Hola Igorholandes

Sóc l'Eli Aulet. psicòloga d'Interpersonal,

Docns entenc que ara t'estas sentint malament epr tot això..És natural! Però no és un error e´s un aprenentatge. Ara aprendras a demanar disculeps i a mostrar-te tal qual ets davant dels altres sense haver de donar una imatge...Els altres ta'cceptaran tal com ets i ha de ser aixi!

Demana-li disculpes, diga-li que et vas equivocar i que entens que estigui enfadada.

Endavant

Eli Aulet
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: