Logotip de Adolescents.cat
Mevateva
Mevateva
Any: 2001
Comarca: Segarra
Data: 01/02/16 16:22
Feta un cacau!!
Hola... Mira, anire al gra😂... Jo vaig per un nen, i les meves amigues em van "aconsellar" dirli... I jo soc tan tonta que li vaig dir... I ara marrepenteixo molt, perque no ens saludem mai... Jo es com si el trobessa a faltar, pro no el vui obrir pel whatsap perque no vui que es csnsi mes de mi o de que nose... Que no em parli mes... Estic feta un lio, vaig fer servir la frase 'no hi pots perdre res' pro e perdut lo poc que tenia seu... La seva amistat... I la vritat esque el trobo a faltar... I nose com dirli que em saludi per no ferme pesada...😔😔☹️ no sabia a qui dirli i e decidit dir-ho als adolescents i a la psicologa (tu) i siusplau ajudeume nose que feer
🔪tkm!

Mersii i sento haverme fet pesada, pro ajudeume siusplau!!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 11/03/2016 13:26
Hola,

Sóc la Laia Sala, psicòloga del Servei de Consulta Jove. Gràcies per escriure'ns!

Doncs has sigut molt valenta! no és gens fàcil explicar els nostres sentiments als altres. Ens sap greu dir-te que no pots fer res per "recuperar" la relació que teníeu abans. Ell ha reaccionat tallant qualsevol comunicació amb tu, i ho hauràs de respectar. Sabem que fa mal, però realment vols tenir amistat amb una persona que és incapaç de saludar-te perquè sap que li agrades?

Una abraçada!
Laia Sala
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: