Logotip de Adolescents.cat
Ana
Ana
Any: 1998
Comarca: Barcelonès
Data: 31/01/16 23:57
Confusió 864
Resulta que tinc novio des de fa gairebé 2 anys, i estem bé, però últimament estic tontejant amb un amic (és amic del meu novio i meu) i el meu amic sempre em diu coses com: et menjo tot el "asumpte" però sempre ho ha fet de broma entre altres coses per l'estil o més suaus, i últimament tontegem molt per l'snapchat, veig que mostra una mica d'interès en mi, i a mi m'atrau una mica, i estic confosa perquè no sé si realment segueix amb la broma, o "entre broma i broma, hi ha una mica de veritat". És possible que senti alguna cosa per mi? O són paranoies meves que m'estic muntant?? Com podria saber més o menys si segueix fent broma o està una mica per mi?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 24/02/2016 17:22
Bon dia Ana,

Sóc la Carlota Portabella, psicòloga d'Interpersonal. Moltes gràcies per escriure'ns!

Nosaltres no podem saber si li agrades o no, això només ho sap ell. Si realment vols saber si el que fa és broma o no, li hauràs de preguntar directament a ell, aquesta serà la millor manera per conèixer quines són les seves intencions.

www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: