Logotip de Adolescents.cat
Anonimatuss catalana 💜
Anonimatuss catalana 💜
Any: 2002
Comarca: Alt Urgell
Data: 31/01/16 23:15
Tema amorós...
Hola, soc una noia de 13 anys que d'aquí poc n'en faig 14. Fa 3 mesos vaig conèixer a un noi per Facebook. El vaig obrir perque vaig veure que vivia al mateix lloc que jo i estiuejava al mateix camping que jo. A part, vaig trobar que era bastant guapo! Vam estar molts dies parlant, i fa 1 mes o aixi vam començar a parlar amb cors. Total, que un dia em va dir "t'estimo", i mai ens havíem vist. Jo li vaig seguir el joc i li vaig dir que em feia molt feliç sentir allo.

Fa dos setmanes que ens vamp veure per primer cop, i ens vam "liar". Dimecres passat ens vam tornar a veure i tambe ens vam "liar". Quan ens despedim em diu "t'estimo". I em sento molt a gust al seu costat.

El problema es que, ell te 17 anys recents fets, per tant, ens portem 3 anys. S'em fa una mica raro esta de "lio" amb un de 17 anys, i ben be no se si m'estima de debò.

Pot un noi 3 anys mes gran que jo i nomes havent-me vist 2 cops a la vida estimar-me? I jo puc estimar-lo amb ell en les mateixes condicions?

Espero la vostra resposta! Moltes gracies per la consulta.
InterPersonal
InterPersonal
Data: 29/02/2016 17:19
Bona tarda Andorrana,

Sóc la Carlota Portabella, psicòloga d'Interpersonal. Moltes gràcies per utilitzar el consultori.

Nosaltres no podem saber si t'estima o si l'estimes, això és una cosa que només podeu saber vosaltres. Parla amb ell i aclariu els vostres sentiments si és un tema que et preocupa.

L'únic que sí que et direm és que de vegades per estimar fa falta una mica de temps per conèixer be a la persona, de vegades podem confondre l'estima amb el carinyo, l'atracció, etc.

Una abraçada

www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: