Logotip de Adolescents.cat
roogg garuu
roogg garuu
Any: 2000
Comarca: Maresme
Data: 31/01/16 22:21
article gener de noi guapo
Holaa! sé que la pregunta que us faré ara us semblarà una mica estranya i no sé si aquest tipus de preguntes es poden fer per aquí però no he trobat cap altra manera de dir-vos-ho...fa poc vau penjar un article en què li feieu una entrevista a un noi molt guapo que deia que ser guapo es més difícil que ser lleig i que vau ocultar el seu nom de veritat sota el de Gerard perquè no volia que la gent sabés qui és....el vau penjar aquest gener de 2016, i m'agradaria, si pot ser, contactar amb aquest noi ja que em sento perfectament identificat i penso igual que ell, m'agradaria establir contacte (si ell vol) amb ell per intercanviar opinions i sobretot perquè jo també sóc gay i em trobo en la mateixa situació: hi ha un noi que m'agrada molt des de fa dos anys del meu institut però ell no em fa cas, i menys encara quan li vaig dir que era homosexual i m'agradava...en fi que no ho estic passant gaire bé i crec que parlant amb ell ens podrem ajudar mutuament. Moltees gràciees!!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 29/02/2016 17:27
Bona tarda roogg garuu,

Sóc la Carlota Portabella, psicòloga d'Interpersonal. Gràcies per escriure'ns!

No podem passar-te el contacte del noi que comentes, ja que no som nosaltres les que realitzem els articles que es pengen a la pàgina, per tant, desconeixem qui és el noi a qui van entrevistar. Tot i així publiquem la teva pregunta per si ell la llegeix i es posa en contacte amb tu.

Una abraçada,

www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: