Logotip de Adolescents.cat
Mae Abarca
Mae Abarca
Any: 2000
Comarca: Barcelonès
Data: 31/01/16 21:12
LOVE LOVE LOVE
Hola !
Tinc 16 anys i estic enamoradíssima del meu profe de dansa que conec des de els 10 anys. Ell en té 22 i té novia, la veritat és que porto 2 anys enamorada d'ell ja. La raò per la cual us he escrit és per el fet de que ell em tracta de manera molt carinyosa, m'agafa de la cintura, em diu guapa, preciosa etc i fins i tot una vegada em va toca el cul intencionadament, més d'una vegada m'ha fet un petó abans d'actuar o una abraçada i sóc la única del grup amb qui fa tot això. No sé perquè ho fa ! M'agradaria dirli el que sento però no sé si val la pena, si arriscar la meva relació amb ell, si arriscar el fet de ja no em tracti igual. Cada vegada que el veig amb la seva parella se'm trenca el cor i ja no sé que fer perquè el veig molt sovint i no puc evitar-lo, l'estimo massa !
AJUDA !!!!
InterPersonal
InterPersonal
Data: 11/03/2016 13:08
Hola!

Sóc la Laia Sala, psicòloga del Servei de Consulta Jove d'Interpersonal. Gràcies per escriure'ns!

Sembla que potser estàs malinterpretant els comportaments del teu professor. Segurament et mostra molt carinyo, però ara mateix ell té parella i ho has de respectar. A més a més, també hi ha una diferència d'edat, i per tant, d'estils de vida, que no serien compatibles actualment.
Sabem que fa mal que no ens corresponguin, però potser hauràs de començar a valorar si comences a passar pàgina...

Una abraçada!
Laia Sala
www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: