Logotip de Adolescents.cat
hola
hola
Any: 1999
Comarca: Alta Ribagorça
Data: 31/01/16 12:37
NO ES FACIL
Hola bon dia , volia fer una consulta perque , va casi un any que ens coneixem amb un noi , hi hem passat moment inoblidables , vam començar a parlar , fer vidiotrocades, en vam trobar a la picina... A principis de gener , vaig veure un missatge se que en va dir , QUE M'HAN DIT QUE YA NO T'IMPORTI , BIEEEEN : volia contactar amb pero no va haver-ri manera avui en dia tampoc puc contactar i qunat el trobo el saludo per se amable. Tinc una amiga que m'ha donat un consell que li tinc de dir a la cara el que sento ..... Tambe havit considirem per caremelles i m'agradaria parla amb ell.
- Que vaig dono temps fins caremelles
- No soc mes pessada....
gracies i a reveure
InterPersonal
InterPersonal
Data: 15/02/2016 15:54
Bon dia Maca,

Sóc la Carlota Portabella, psicòloga d'Interpersonal. Gràcies per utilitzar el consultori.

La teva amiga t'ha donat un bon consell. El millor que podem fer en aquests casos és parlar cara a cara, escull el moment que tu consideris, però per aclarir la situació el més fàcil serà que coincidiu i parleu amb calma i tranquil·litat.

Molts ànims!

www.consultajove.cat
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: