Logotip de Adolescents.cat
Mar_echelon18
Mar_echelon18
Any: 1999
Comarca: Garraf
Data: 29/01/16 21:55
Estic deprimida i no sé com demanar ajuda
Hola, sóc una noia de 16 anys i necesito ajuda. El cas és que no sé com demanar-la.
Mai he sigut una noia amb l'autoestima molt alta, però abans no era un problema, ja que no hi donava tantes voltes al llarg del dia. Ara ja he perdut les ganes per tot. No tinc gana, em passo la majoria del temps al llit i menteixo a les meves amigues dient que no em trovo bé per no sortir a donar una volta. Intento mirar-me al mirall el menys possible i ja no tinc motivació per res. Ni tan sols vaig a l'institut, cosa que m'agradava ja que estic estudiant el que vull i això afectarà a les meves notes.
Sí que sé a qui vull demanar ajuda, que és a mamare, el cas és que no sé com dir-li. Ella es pensa que tot va normal com sempre ja que quan em pregunta li responc amb un "bé", però comença a sospitar. I jo li vull dir, però no sé ni com començar.

SIUSPLAU, AJUDA!!

Gràcies
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 31/01/2016 11:40
Pelque em dius, intentes parlar amb ta mare i no saps com fer-ho... doncs no ho dubtis ni un segon. Ta mare estaria encantada de poder-te ajudar, per tant, comenta-li i comenceu a buscar què és allo que et preocupa i que és allò que et faria sentir més feliç.

No perdis ni un segon. Ara mateix... ves a buscar a ta mare i (encara que et costi molt) digues-li que creus que necessites un cop de mà.

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: