Logotip de Adolescents.cat
Noooooo
Noooooo
Any: 1995
Comarca: Barcelonès
Data: 29/01/16 20:53
Estic massa confosa per si em vol o no
Hola bones, primer de tot gràcies per aacceptar-me el meu consultori. El problema es que fa un temps un noi em va comensa a mira, em demanava per anar junts els llocs i coses d'aquest tipus. Ara cada cop que ens veiem es que ens quedem amb blanc i no ho se que dir-li ajuda siusplau. Pot ser que li molo¿
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 17/02/2016 08:38
Hola!
Doncs podria ser que li molessis i que es fiqués tan nerviós que no sabés què dir-te... crec que el mateix et passa a tu. El que està clar és que si no parleu... no sabràs què sent per tu si no parleu... per tant, t'animo a que siguis tu la que comenci a parlar i a intentar que no us quedeu en blanc!

Gràcies a tu per la confiança!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: