Logotip de Adolescents.cat
Anònima
Anònima
Any: 2000
Comarca: Gironès
Data: 28/01/16 19:29
Estudis
Holaa!

Sóc una noia de 15 anys i estic bastant perduda amb el tema de sobre què estudiar. Fa uns dies que m'estic plantejant estudiar psicologia. A primera vista ho trobo interessant, cosa extranya en mi perquè últimament no tinc interès per cap assignatura. En fi, faig la consulta per saber quins passos he de seguir, s'ha de fer el batxillerat social o s'hi ha d'anar per ciències??
També m'agradaria saber una mica més de la psicologia des del punt de vista d'un psicòleg/a. Què és (sé el que és però no ho sé... no se si m'explico), una mica en què es basa, què s'estudia... Ja sé que és molta cosa el que us demano, amb un petit resum n'hi ha prou ;)
No sé, m'agradaria informar-me una mica. Ja ho he fet a través de l'internet, però prefereixo la vostra ajuda.

Moltiiiiisimes gràciees!!
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 17/02/2016 09:08
Hola guapa! doncs tota la informació millor que la demanis a les vies oficials. Però jo et puc dir que, com a psicòloga, estic molt contenta amb la meva feina. Ajudar i donar un cop de mà als altres és una molt bona feina. NO és fàcil, necessita formació constant per renovar el coneixement i té moments molt durs però compensa.

Et deixo el web de la UdG on hi ha un vídeo que ho explica:



Default.aspx?ID=3101G0109&language=ca-ES&IDE=316

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: