Logotip de Adolescents.cat
Cris
Cris
Any: 2002
Comarca: Baix Llobregat
Data: 28/01/16 17:50
Creec que pot ser bulling... no estic segura...SI US PLAU RESPONEU RÀPID NECESSITO AJUDA!!!
Hola, volia demanar ajut perque a clase els companys riuen de mi i diuen coses, mai no m'ho han arribat a dir a la cara però a classe escolto moltes coses i tal... Ara fa uns dies un professor es va adonar i els hi va fotre bronca i ja. La meva tutora ha parlat amb ells, els hi ha preguntat de qui reien (Tot això a classe) i ells han respost que reien de mi i un altre ha dit bueno, del seu fons de pantalla... La professora els hi respost bueno segur que no reieu de ella amb mala intenció ja parlare amb el professor que us va fotre bronca. Si això fos la primera vegada que passa podria creure que no sigues amb mala intenció, que sigues una broma, però...porten aixi desde principi de curs...
Jo no els hi dic res, es més a mi si em demane ajut amb alguna cosa de clase els hi ajudo si em demanen algun material els hi dono. Porto tos el curs somrient com si no pases res, però avui m'he cansat i he esclatat a plorar quan han començat a parlar de mi malament.
No si si es bulling, ho es?
Que puc fer? necessito que això s'acabi!!
Ja he parlat amb un parell de professors i els dos m'han dit que ja , que li diran alguna cosa.
Hi ha alguna soluciómés ràpida??
GRacies per l'ajuda adolescents.cat
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 17/02/2016 09:18
No hi ha solucions ràpides i tu ja estàs fent tot el que cal fer. No sé si has parlat amb els teus pares però també seria important que parlessis amb ells.
Possiblement és important que diguis als teus professors que realment és un assumpte seriós i que tu no estàs bé.
I potser també podries deixar de donar un cop de mà a les persones que se'n riuen de tu... no cal que els hi facis favors si no s'ho mereixen.

Una abraçada!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: