Logotip de Adolescents.cat
Ado13scent
Ado13scent
Any: 2001
Comarca: Baix Empordà
Data: 27/01/16 18:15
Tinc l'autoestima molt baixa.
Tinc l'auto estima molt baixa, potser tinc molts complexes, peró no me veig guapa. Ja se alló de tot està a l'interior etc, però en el meu cas, el meu interior us juro que és una merda. El cas és que soc fisicament normal, no soc algo així de que no es pot ni mirar sabeu, però veig a la gent que és més guapa que jo (se que sempre hi haurà) i s'em baixa l'autoestima. Ja se que aixó no ho hauria de fer, però jo necessito un altre tipus de consell; què puc fer per ser més guapa? exercicis facials, ja sabeu, reduir nas, ambliar ulls i llabis etc.
Siusplau necessito una resposta detallada.
Petons adolescents. . :*
Elena Crespi
Elena Crespi
Data: 16/03/2016 09:21
Ado13scent!
Doncs no hi ha exercicis facials que puguin fer-te més guapa. Però la feina, realment, és fer que no sentis que ets una merda per dins. Per tant, ja pots començar a valorar com voldries ser per dins i començar a fer tot allò que et faci ser com tu vols.
Sabem que no és la resposta que tu esperes, però la resposta que tu esperes no existeix.
T'enviem una abraçada ben forta!

Elena Crespi i Asensio - www.elenacrespi.com
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: