Logotip de Adolescents.cat
Clu_15
Clu_15
Any: 2002
Comarca: Anoia
Data: 26/01/16 18:39
No ser que fer més
Hola, sóc una noia que ara mateix ho esta passant bastant malament, bueno es tracta de que la meva "millor amiga" s'ha enfadat amb mi perquè diu que li he dit coses dolentes a les seves esquenes, quan estavem enfadades, i no enten que quan estas enfadat amb algú no t'enadones del mal que pots fer, i aixó que jo li he demanat perdó, però ella segueix sense parlarme i com si no li hagues demanat perdó, i ara les hores de classe vaig sola perque ella sen va amb una altre, i nose que fer, cada dia estic més malament, si em poguessiu ajudar seria un gran favor.
Gràcies ;)
InterPersonal
InterPersonal
Data: 07/03/2016 18:29
Hola Clu_15

Sóc l'Eli Aulet. Psicòloga d'interpersonal.

És naturalq eua ra estigueu passant per uns dies aixi després d'un conflicte. Dóna't temps i dóna temps a que tot es posi a lloc altra vegada.

Intenta distanciar-te i fer la teva uns dies. Les relacions a vegades necessiten una mica d'oxigen i lllavors tot es torna a poar a lloc.

Endavant!

Eli Aulet
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: