Logotip de Adolescents.cat
Monish
Monish
Any: 2002
Comarca: Baix Llobregat
Data: 26/01/16 17:37
Hem fan bullyng
Fa uns dies tenia un dubte pero ara ho confirmo, hem fan bullyng. La meva mare m`ho deia i jo deia que no pero sembla ser que si, cada vegada que arribava a casa tenia una nova historia que dir sobre un grup de nenes en concret la meva mare hem diu que tot el que hem fan es perque segurament els hi haure fet algu pero jo ni tans sols les parlo.
No em peguen pero es riuen de mi i ho comparteixen amb les seves amiguetes jo sempre e passat d'elles pero no ho aguanto mes cada gest que faig noto que es riuen de mi, m'agafen les meves coses i miren tot el que tinc, em fan bromes molt pesades per riures de mi i despres el que fan es compartir-ho amb tothom i aixo fa que tothom es rigui de mi no nomes aquell grup, li e comentat varies vegades al tutor algunes bromes que m'han molestat pero encara aixi segueixen. Que faig?
InterPersonal
InterPersonal
Data: 07/03/2016 18:22
Hola Monish!

Sóc l'Eli Aulet. psicòloga d'interpersonal.

Doncs és important que demanis ajuda d'un adult o de més d'un . Parla amb un professor o monitor de confiança perquè et doni un cop de mà.

Allunya't d'aquestes persones i apropa't i suma gent amb qui et sentis bé a la teva vida.

Aquesta situació amb ajuda i recordant tot el que tens de positiu es passa. Si no et creuen no callis fins qeu algun adult et faci cas.

Edavant! Tu vals molt!

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: